Terminoppgjør!

På grunn av intense uker har det blitt  mindre blogging i det siste - om en uke skal det ta seg opp igjen. Vi har nå fem dager igjen før termin- og standpunktkarakterer for våren skal være satt, og det vil si at det har vært hektiske dager de siste ukene. I midten av april, når man detaljplanlegger mai, er det fort gjort å glemme at om en legger mye arbeid på elevene, så blir det også mye arbeid på en selv. Dermed blir man sittende med mye vurdering, samt at det er mye arbeid å sette karakterene.

Det betyr at siste helga på mai tilbringes innendørs med en bunke med kåserier, og i morgen kommer de siste prøvene inn. Så blir det å vurdere og sitte i karaktermøter hele uka, før man endelig er i mål på fredag. DA, er det bare muntlig eksamen igjen, og det skal jo gå greit.

Kommentarer

Anonym sa…
Hei! Jeg er elev ved studiespesialiserende linje vg2, og kom tilfeldigvis over bloggen din da jeg søkte på nettet om sosiologi og eksamen. Skal nemlig opp til eksamen i sosiologi nå på mandag! Uansett; ville bare skrive en kommentar for å si at du virker som en utrolig engasjert og oppegående lærer. Hadde alle lærere vært som deg tror jeg mange av elevene på bakerste rad våknet opp og engasjert seg mer i undervisningen! Jeg er heldigvis så priviligert at jeg har en fantastisk lærer i sosiologi, og vet hva det vil si for interessen for og utviklingen i faget. Du minner meg veldig om min egen lærer, og i mine øyne kan ikke det være noe annet enn positivt ;)
Gjør skole-Norge en tjeneste og fortsett og gjør jobben din like bra! Det blir helt sikkert verdsatt, både av elever og resten av samfunnet senere :)
Hilsen en sosiologielev som faktisk fant det på sin plass å gi en sosiologilærer litt skryt! ;)
(Wish me luck på eksamen...!)
Eva sa…
For en utrolig herlig kommentar å få med seg!

Håper det gikk bra på eksamen, og takk for hjertevarmende skryt:)
Anonym sa…
Kom på at jeg skulle titte innom bloggen din igjen! :)
Eksamen gikk så bra som den kunne gå: 6'er! Det viser bare at læreren har utrolig mye å si. Jeg har i hvert fall aldri før følt at jeg har lært så mye på ett år!
Stå på videre! :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Statsbudsjettet 2011 og frafall i videregående skole

Arbeid med roman i norskfaget: Tante Ulrikkes vei

Spill Alias!