Flytting

Med våren kommer flyttinga, som alltid... Det ble bare ett år i Stavanger, fra høsten flytter vi til Oslo. Jobbsted blir Rosenvilde VGS i Bærum, er VELDIG spent på hvordan det blir! Gleder meg utrolig mye, spesielt til å igjen bo på et sted der jeg/vi har skikkelig nettverk. Det blir stas!

Men, alt kan jo ikke være solskinn. Flyttinga innebærer jo også at jeg må reise fra alle de kjære elevene mine, og det er ikke noe morsomt! Jeg lurer på om det kommer til å fortsette å være sånn? Kommer jeg alltid til å ville ta med elevene mine hjem for å servere dem kakao? Kanskje blir det spesielt trist i år ettersom jeg er "førstegangsreisende"? Uansett, det blir rett og slett litt sørgelig å skulle overlate dem til seg selv. Kanskje blir jeg nødt til å pålegge dem i evigvarende norsklekse å fortsette å blogge, slik at jeg kan holde meg oppdattert på hva de driver med.

Kommentarer

Off, eg høyrte at du skal flytta for ikkje så lenge sida. Eg synest det er veldig trist, siden eg føler du forstår meg og er ein god lærar. Eg vil ikkje du skal flytta kan ikkje du og Torgeir starta ein egen liten skule på tau så komme eg å joine den :D
Men sjølv om eg ikkje vil at du skal flytta, så ønske eg deg lykke til i livet og håper dokke kjem til å trivast i Bærum.
PS: bærum kva er det for ein plass å flytta til :D hehe, bare tuller
Eva sa…
Alltid kjekt å høre at man blir satt pris på! Jeg satser ellers på at hele klassen flytter til Bærum på hybel, slik at dere kan gå i klassen min der..:D
Enig med Ragnhild! Du er ein kanondyktig lærer, og det er trist at du flytter..
Tror jeg må flytte til Bærum jeg også ;)
Magne S. sa…
Vi blir kanskje "naboer" f.o.m i høst...
Eva sa…
Stas Magne, vi trenger naboer!:D

Randi: se hybelkommentar, du og Ragnhild kan bo sammen:D

Populære innlegg fra denne bloggen

Litterært program på VG3

Arbeid med roman i norskfaget: Tante Ulrikkes vei

Spill Alias!